Onlinebingo

Onlinebingo är den senaste formen av bingo som lanserades under mitten av 2000-talet. Det blev snabbt populärt och är än idag en växande spelform. Det som skiljer nätbingo från exempelvis onlinepoker och casinospel på nätet är att det framförallt är kvinnor i alla åldrar som spelar onlinebingo. Annars är det ju vanligast att det är yngre killar som spelar olika spel online.

Det finns många fördelar med att spela bingo på nätet. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet man blir sugen på att spela bingo – det finns alltid någon att spela med i bingorummen på nätet. Man kan alltså spela om kvällarna när barnen lagt sig eller på mornarna när man vaknar för tidigt och inte kan somna om. Bingobrickorna är billiga, det finns brickor att köpa för så låga priser som 10 öre per bricka. Ändå kan man vinna riktigt höga vinster om man har tur. Ofta så har bingosajterna också kampanjer där man kan vinna bingo jackpots, resor eller andra specialpriser.

Att spela onlinebingo är inte alls svårt och det tar inte lång tid att komma igång. Det som krävs för att spela är en dator som är uppkopplad till internet. Det finns mängder av bingosajter att välja bland och det är bara att prova sig fram för att hitta den man tycker bäst om. Som ny spelare får man ofta en bingo bonus som gör att man kan spela bingo gratis ett litet tag för att lära känna bingosajten innan man själv sätter in några pengar. På nätet finns flera olika former av bingo att välja bland, inte bara den traditionella formen av bingo, klassisk bingo, utan också variantbingo och mönsterbingo som kan vara roligt att prova som omväxling.

>> Spela bingo online nu!